Begeleiding op school

Ik geniet ervan kinderen te mogen inspireren, enthousiasmeren en te begeleiden in hun ontwikkeling. Daarnaast deel ik graag mijn kennis, ervaring en passie voor onderwijs met collega’s.

Mijn uitdaging vind ik in het ontwikkelen en verbeteren van onderwijs, het begeleiden van leerlingen met een individuele zorg- of leervraag en in het enthousiasmeren en coachen van collega-leerkrachten.

Plezier en uitdaging vind ik in het werken aan een probleem, analyse of vraagstuk, waarbij ik logica en creativiteit inzet om antwoorden te vinden of oplossingen te bedenken.

Ik denk in kansen en kijk graag hoe het nóg beter kan.

Wat heeft dit kind, in deze situatie, op dit moment nodig?

 

Mijn doel is kinderen die extra ondersteuning nodig hebben, zo goed mogelijk mee laten doen in de eigen klas.

Wat heeft dit kind, op dit moment, op deze plek nodig?

 

Waar kunt u aan denken bij onderwijsbegeleiding op school?

  • Begeleiding van leerlingen waarvoor uw school de subsidie inhaal- en ondersteuningsprogramma’s onderwijs en/of NPO gelden toegewezen heeft gekregen (achterstanden t.g.v. Covid-19).
  • Concrete ondersteuning van leerlingen waarvoor een aanvraag op bestuurlijk niveau is ingediend (Passend onderwijs, inclusief onderwijs).
  • Begeleiden van (hoog)sensitieve, prikkelgevoelige kinderen in de klas en/of hun leerkracht.
  • Ambulante begeleiding, een korte interventie of extra ondersteuning van een leerling, leerkracht of groep.
  • Remedial teaching of coaching aan leerlingen uit groep 1 t/m 8. (Denk bijvoorbeeld aan begeleiding bij Connect, Bouw! of Ralfi lezen.)

 

Begeleiding kan plaatsvinden op school-, groeps- of individueel niveau.

 

Uw school heeft geen verplichtingen aan mij omdat ik als zelfstandige werk. Ook zit er geen bemiddelingsbureau of organisatie tussen. Uw geld wordt dus rechtstreeks aan uw leerlingen besteed.

 

Ik kijk er naar uit om met u, uw collega’s en leerlingen van uw school te mogen (samen)werken!

 

Wilt u meer informatie of heeft u een begeleidingsverzoek? U mag altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor een voorstel op maat.

Schooljaar 2021-2022 zit vol.

Ik kan helaas geen nieuwe opdrachten meer aannemen.